Catering feesten en events bij Prêt à Manger

Catering

Een feest van smaken

Bij Prêt à Manger tillen we catering op een hoger niveau. Verse, smaakvolle ingrediënten combineren we met puur vakmanschap om u en uw gasten te laten genieten van zo lekkers…

Scroll

Feesten

Voor verjaardag, babyborrel,  communie, huwelijk,…

Wat de aanleiding ook is, voor een feestje zijn wij altijd te vinden! Uw dromen en verwachtingen zetten wij feilloos om in heerlijke hapjes, smaakvolle gerechten, rijkelijke buffetten, enz… geheel in het gewenste thema, passend bij de locatie en de gelegenheid. We verrassen met u en uw gasten met een perfecte bediening en desgewenst ook met de stijlvolle decoratie.

Tiptop in thema!

Pretty in pink, wild western, black & white forever, bohémien flowerpower,… Je kan het zo gek niet bedenken of wij brengen je favoriete feestthema aan tafel tot leven! Hapjes in een welbepaald kleur, geserveerd op passende bordjes, geheel in stijl met de tafeldecoratie,… Reken op Prêt à Manger en alles kan en mag!

Kies uit onze oneindige mogelijkheden!
Bekijk cateringfolder

Events

Voor personeelsfeest, klantenevent, festival,…

Ook als bedrijf kan je rekenen op de (h)eerlijke catering van Prêt à Manger. Van een stijlvolle receptie of walking dinner tot het alles-en-nog-meer buffet of de vlees-vis-veggie barbecue, alles inclusief bediening, tafeldecoratie en aankleding… Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we steeds voor een vlekkeloos verloop!

Elk personeelsfeest, klantenevent of productvoorstelling wordt er één om van te smullen!

Download de folder 'bedrijfscatering'

Een waaier aan mogelijkheden…

Jouw wens is ons uitgangspunt. Al wat je in gedachten hebt, waar je van droomt, wat je altijd gewild hebt,… toveren wij op tafel. Maar wil je graag wat inspiratie of ideeën, dan vind je die in onze verschillende folders.

Catering bij Prêt à Manger